ជងឺរលាកទងសួតមានបញ្ហាផលិតកម្មស៊ុតរបស់បក្សីពង


ជងឺរលាកទងសួត មានផលប៉ះពាល់ខ្លាំងដល់សុខភាពមាន់ ជាពិសេសមាន់មេពង ជំងឺរលាកទងសួត មានរោគសញ្ញា ជាពិសេសវាមានឥទ្ធិពលខ្ពស់លើបញ្ហាផលិតកម្មស៊ុត របស់បក្សីពង

-ការធ្លាក់ចុះចំនួនពងមាន់ប្រចាំថ្ងៃ ដែលមានសណ្ឋាន ធ្លាក់ចុះពងប្រហាក់ប្រហែលគ្នា និងមានសញ្ញាសញ្ញាផ្លូវដង្ហើម

-ធលាក់ចុះផលិតពង លើសពី 50%

-ផលិតកម្មស៊ុត ត្រឡប់មកសភាពដើមវិញ បន្ទាប់ពី 5 ទៅ 6 សប្តាហ៍ក្រោយមក អត្រាពង នឹងធ្លាក់ចុះជាងមុន

-សបកស៊ុតទន់ និងទ្រង់ទ្រាយមិនល្អ ផ្នែកព័ណសមានទឹកច្រើនស្លាមស្នាម

-អវែ មានចេញឈាម

-មានទឹកព័ណលឿងក្នុងពោះ ដោយសារស៊ុតលឿងធ្លាក់ចុះក្នុងស្រោមពោះ។ មាន់ដែលមានជំងឺរលាកទងសួត ជាពិសេសមាន់អាយុ ១ សប្តាហ៍ មិនអាចក្លាយជាមេមាន់ពងបានល្អទេ ព្រោះបំពង់នាំអូវុលវាស្វិត


@ រក្សាសិទ្ធិ រស់ ឆាំងគី

ប្រភេទទិន្នន័យ

សូមផ្ដល់មតិខាងក្រោម

[blogger]

MKRdezign

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget